1e serie Sponsorbijdragen 2018 uitgereikt

Op donderdagavond 2 augustus zijn tijdens een optreden van het S.O.S. Matrozenkoor bij “De IJstijd” in Beekbergen de eerste serie sponsorbijdragen van 2018 uitgereikt.

Een drietal organisaties behoorden dit keer tot de uitverkorenen. Zij ontvingen ieder elk een cheque ter waarde van 1.000 euro:

• Het Campagneteam Huntington ten behoeve van het financieren van onderzoek naar de ontwikkeling van medicijnen en de behandeling van de erfelijke Ziekte van Huntington.
  • Het Doggersbank Vroeghulpcentrum voor de aanschaf van speelgoed voor de kinderen die onder behandeling zijn.
  • De Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes welke verjaardagsfeestjes organiseert voor kinderen in achterstandssituaties.

De uitreiking vond plaats op donderdag 2 augustus op het terras van IJssalon De IJstijd in Beekbergen tijdens een optreden van het S.O.S. Matrozenkoor.

Een avond met blije gezichten alom. De organisaties waren zeer vereerd met de bijdrage en de koorleden trots op het feit dat zij dit mógen doen…!