De nieuwe CD is uit…!!

Na een periode van ruim 3 jaar is eindelijk de nieuwe CD van het S.O.S. Matrozenkoor uitgebracht…!!

Op zaterdag 20 april was het zover…
Tijdens een optreden op het Winkelcentrum De Mheen werd het eerste exemplaar officieel uitgereikt door koorleider Martin Distelbrink aan Irina Prijs, echtgenote van het koorlid Jon Prijs.

Jon is in oktober 2018 getroffen door een ernstige virusontsteking waardoor hij blijvend hersenletsel heeft opgelopen. De kans dat hij nog zal terugkeren in het koor is bijzonder klein.

De nieuwe CD is opgedragen aan Jon, mede omdat hij de tekstschrijver is van het lied “Dit is ons leven” dat het koor altijd als dank aan het publiek ten gehore brengt aan het einde van haar optredens.

De titel van het lied is tevens de titel geworden van de CD:  “Dit is ons leven”