Eerste uitreiking sponsorbijdragen 2018

Op donderdag 2 augustus 2018 is het weer zover! Het S.O.S. Matrozenkoor reikt weer haar halfjaarlijkse bedragen uit aan Goede Doelen-organisaties die hiervoor zijn genomineerd èn uitverkoren voor een bijdrage.

Dat zijn dit keer:

Het Doggersbank Vroeghulpcentrum   voor de aanschaf van nieuw speelgoed voor de kinderen

De Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes   welke feestjes organiseert voor kinderen in achterstandssituaties

Het Campagneteam Huntington   die zich inzetten voor het inzamelen van middelen voor verder onderzoek naar de Ziekte van Huntington en de genezing hiervan

De uitreiking vindt opnieuw plaats op het terras van IJssalon “De IJstijd” aan de Dorpsstraat in Beekbergen rond 19.30 uur.

Vóór èn ná die tijd treedt natuurlijk het Gezelligste Koor van de Veluwe op:  Het S.O.S. Matrozenkoor…!