Het S.O.S. Matrozenkoor bereikt de finale van SHOW Apeldoorn!

Voor de derde opvolgende maal organiseert Theater Orpheus SHOW Apeldoorn. Hiermee geeft het theater Apeldoorns (amateur-)talent de kans zich verder te ontwikkelen en samen met een professioneel team te werken aan een fantastische show waarin verschillende podiumkunsten bij elkaar komen.

In de voorrondes op 18 en 19 oktober in Gigant en ’t Cafeetje van Marja is er een selectie gemaakt. 10 deelnemende acts, waaronder het S.O.S. Matrozenkoor,  worden met coaching en repetities klaar gestoomd voor de Eindejaarsvoorstelling SHOW Apeldoorn op 28 december in theater Orpheus. Zij werken samen met een team van Orpheus en Gigant naar de voorstelling in december toe. Het publiek kan rekenen op een prachtige voorstelling waarin ieders talent, plezier en enthousiasme tot uitdrukking komt!

Tickets voor de voorstelling kosten 2,50 en ze zijn nu al te bestellen!
Tickets bestellen>>>