Kerst met het S.O.S. Matrozenkoor in Ermelo

Op zaterdag 16 december treedt het S.O.S. Matrozenkoor op bij de Kerstmarkt in Ermelo
Natúúrlijk is het S.O.S. Matrozenkoor van de partij…!

Het belooft weer een gezellige drukte te worden tijdens de inmiddels traditionele Veluwse kerstmarkt in het centrum van Ermelo. Muziek, lekkere hapjes, glühwein en ruim 130 kramen vol kerstartikelen zullen Ermelo op zaterdag 16 december van 11.00 – 18.00 uur in ongekende kerstsferen brengen. De kerstmarkt loopt vanaf de kruising met ’t Abdij tot en met het Raadhuisplein.

Tevens is er een grote verscheidenheid aan muziek en andere activiteiten. De EDG drumfanfare is weer van de partij en daarnaast het koor 4-US èn het S.O.S. Matrozenkoor. Verder is er Schotse doedelzakmuziek en zijn er optredens van Sparta. Natuurlijk mogen de figuranten in grootmoederstijl niet ontbreken om extra sfeer te geven aan het geheel.

Het S.O.S. Matrozenkoor treedt verschillende keren op in de tent bij Café Binnen tussen 15.00 en 18.00 uur.