Kerst-uitreiking sponsorbijdragen 2017

A.s. donderdagavond 21 december is het weer zo ver…!  Het S.O.S. Matrozenkoor reikt tijdens het Kerstoptreden het 2e deel van de Sponsorbijdragen 2017 uit aan de daarvoor uitverkoren organisaties. De uitreiking vindt plaats rond 20.00 uur op het Centrale Plein in de Oranjerie in Apeldoorn. (Vóór restaurant De   )

Het uit te reiken bedrag is maar liefst 4.250 euro en dit wordt dit keer verdeeld over een 4-tal organisaties…  Welke dat zijn? Kom vooral kijken en genieten van het optreden van het koor en u hoort vanzelf wie dit jaar de gelukkige organisaties zijn.
Het S.O.S. Matrozenkoor treedt op in blokken van ca. 3 kwartier tussen 19.20 u en 21.30 u.

Restaurant De BioRie voert die avond actie voor het Glazen Huis wat met de inzamelingsactie Serious Request    van NPO 3FM geld inzamelt voor het Rode Kruis ten behoeve van de hereniging van uiteen gereten gezinnen in oorlogssituaties. De BioRie heeft een speciaal samengesteld 5 gangen-menu in de aanbieding hiervoor en er staat een collectebus op het plein voor het inzamelen van bijdragen van het publiek.