Opnamen 8e CD in volle gang…!

Het is alweer 3 jaar geleden dat de laatste CD  “15 jaar”  van het S.O.S. Matrozenkoor werd uitgebracht.
Hoog tijd voor de productie van een nieuw exemplaar!
De opnamen zijn inmiddels in volle gang…  2 volle dagen zijn uitgetrokken bij SILVOX Studio in Silvolde  voor de opnamen van alweer het 8e exemplaar dat door het koor wordt uitgebracht

Maar liefst 21 nummers, zowel zeemansliederen als populair Nederlands repertoire, worden opgenomen in de studio. Daarbij is vooral veel nieuw materiaal geselecteerd waarvoor de afgelopen maanden flink gerepeteerd is.

Onder andere is het tijdens het Eurovisie Songfestival in 1977 door Heddy Lester vertolkte lied ‘De Mallemolen’ opgenomen, net als het zeemanslied ‘De Windjammer Song’ en het prachtige ‘De Nieuwe Wereld‘.
De opnamen vinden plaats onder de bezielende leiding van koorleider Martin en opnametechnicus Caspar van de Silvox Studio.
 De CD release vindt op korte termijn plaats en het belooft weer een fantastische toevoeging aan onze CD-reeks te worden…!