Pasen in Winkelcentrum De Mheen

Op zaterdag 20 april 2019 treedt het S.O.S.  Matrozenkoor opnieuw op bij het Winkelcentrum De Mheen aan het Korianderplein in Apeldoorn.

Deze zaterdag is de dag vóór Pasen 2019 en vanzelfsprekend is hele winkelcentrum daarom versierd en geheel in Paassferen. Natúúrlijk ontbreekt de Paashaas niet ( met z’n eieren… ) speciaal voor de kinderen…  ( en natuurlijk óók voor alle papa’en mama’s en opa’s en oma’s… )

Het optreden van het koor vindt plaats tussen 12.00 uur en 15.00 uur in het centrum van het plein.

Daarnaast wordt op dezelfde datum de langverwachte 8e CD  van het koor gepresenteerd.

De naam van de CD zal op dat moment worden bekend gemaakt en het allereerste exemplaar van de CD zal worden uitgereikt aan een persoon met een bijzondere band met het S.O.S.  Matrozenkoor.  Direct na de uitreiking is de nieuwe CD te koop voor het grote publiek en natuurlijk is de gehele opbrengst wederom bestemd voor kleinschalige goede doelen in de regio…!

De kosten bedragen 10 euro per CD.

Tot ziens op 20 april a.s. op het Winkelcentrum De Mheen…!