Het S.O.S. Matrozenkoor op de Kerstmarkt bij de VSM in Beekbergen…!

De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij organiseert al meerdere jaren een bijzondere Kerstmarkt in haar Stoomdepot in Beekbergen.
Voor het jaar 2017 is gekozen voor een ééndaagse markt op zaterdag 9 december van 11.00 tot 19.00 uur met allerlei extra attracties en optredens voor jong en oud, zoals:

• Gratis rit in de versierde VSM-stoomtrein naar Loenen en terug voor elke bezoeker
  • Sfeervolle kerstmarkt temidden van historische locomotieven en rijtuigen
  • Ca. 35 kerstkramen met o.a. creatieve en originele (kerst)cadeautjes
  • Diverse cateringvormen, zoals een oliebollenkraam, warme chocolademelk, glühwein, bokworst, koffie/thee, fris, etc.
  • Mini-spoorbaan waarop kleine kinderen mee kunnen rijden
  • Mobiele kinderboerderij met aaibare dieren
  • De Kerstman in zijn sfeervol ingerichte kantoor (Santa’s office) ontvangt kinderen
  • Vuurkorven en kerstbomen
  • Kerstverlichting op/in kramen en diverse objecten zoals de kolenkraan en perron
  • Optreden diverse Dickens-figuranten
  • Gastbezoek uit Rotterdam, van de grootste en snelste rijvaardige stoomlocomotief in Nederland (met meer dan 360 reizigers)

Het S.O.S. Matrozenkoor treedt in een aantal blokken op gedurende de openingstijd van de Kerstmarkt (van 11.00 tot 19.00 uur) met haar Kerstrepertoire afgewisseld met gezellige Hollandse meezingers. Daarnaast worden er ‘kleinere’ optredens verzorgd in de stoomtrein die op die dag pendelt tussen de stations Beekbergen en Loenen.

Kortom:  Een bezoekje méér dan waard…!

Klik hier voor méér informatie over de Kerstmarkt.