Sinterklaas komt (toch nog)…!

Dankzij een sponsorbijdrage van het S.O.S. Matrozenkoor kunnen ca. 50 kinderen uit gezinnen die zich geen Sinterklaasfeest kunnen veroorloven toch blij gemaakt worden met een kadootje!

De stichting “Sint voor ieder Kind” vindt met ons dat Sinterklaas er hoort te zijn voor alle kinderen! Begonnen als actiegroep in 2008 zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige opererende stichting, die ieder jaar honderden kinderen een pakjesavond bezorgd die zij anders niet hadden gehad. Zij richten zich hierbij op de regio Voorst/Apeldoorn.

De stichting “Sint voor ieder kind” is voor de uitvoering van haar vele goede werk volledig afhankelijk van donaties en giften van bedrijven en particulieren. Het S.O.S. Matrozenkoor ondersteunt dit werk van harte en maandagavond 25 november mocht daarom één van de koorleden aan de stichting een cheque overhandigen van maar liefst € 1.000,-.
Hopelijk een stimulans om dit prachtige werk in lengte van dagen voort te zetten!
Klik hier voor meer informatie over het prachtige werk van deze stichting.